Documental a EMERGENTS

Documental a EMERGENTS
21 Nov 2018 | 10:36
Ací podeu veure el minidocumental que Emergents em va dedicar anit en À Punt. És preciós, tècnicament impecable i reflexa molt bé el meu pensament i el meu treball, de fet inclús m’ajuda a mi mateixa a entendre millor el que faig i els meus objectius. Enhorabona a l'equip de DACSA Produccions I moltes gràcies a tots els que heu participat i heu dit tantes coses meravelloses sobre mi. 
 

Comentarios

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • Etiquetas HTML permitidas: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br>
  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para prevenir mensajes de spam